Fetele din „Las Fierbinți” au întors capetele la Gala Unica 2018

0

Aspirina, Dalida și Gianina au venit să petreacă. Extrem de selective atunci când vine vorba de evenimente mondene, cele trei actrițe au onorat însă invitația primită din partea revistei Unica și au ajuns la Biblioteca Națională acolo unde a avut loc petrecerea aniversară a 21 de ani de activitate. 

Printre vedetele care au ales miercuri seara să înfrunte temperaturile destul de scăzute și să vină la petrecerea aniversară a revistei Unica s-au numărat și cele trei actrițe Mirela Oprișor, Anca Dumitra și Ecaterina Ladin.

Dat fiind faptul că în serialul de comedie „Las Fierbinți” cele trei joacă personaje cu totul și cu totul diferite de ceea ce sunt ele în viața de zi cu zi, multe persoane abia dacă le-au recunoscut. Doar amatorii de filme și teatru nu le-au asemănat cu îndrăgitele personaje, cunoscându-le și din alte proiecte, nu doar de pe urma serialului de la PRO Tv.

ecaterina ladin, mirela oprișor și anca dumitra

Fetele din „Las Fierbinți” arată cu totul diferit în viața de zi cu zi

Astfel că, în momentul în care s-au așezat la panou, abia la o privire mai atentă cele trei actrițe au fost reperate ca îndrăgitele personaje din Las Fierbinți.

Ce-i drept, în viața de zi cu zi Mirela Oprișor, alias Aspirina, este o femeie căreia nu doar că nu-i place să se îmbrace strident și să se machieze în ton, dar are părul scurt, vopsit într-o nuanță naturală.

De cealaltă parte, cea care joacă rolul secretarei primarului, Dalida, nu se aseamănă absolut niciun pic cu Ecaterina Ladin. Cea din spatele micului ecran nu-și poartă niciodată părul tapat și prins cu tot soiul de zorzoane și nici rochii mulate, ci preferă să aibă ținute cât mai lejere, iar părul să-l aibă drept. Totuși, între personajul Gianina și Anca Dumitra este totuși o mică legătură. Cele două sunt în pas cu moda și știu să-și pună în valoare frumusețea, chiar dacă personajul din serialul de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.