Feli, o femeie pe deplin împlinită, după nașterea fiicei care la rândul ei „a ajutat-o să se nască”

0

A fost visul ei dintotdeauna să devină mamă, iar venirea pe lume a fiicei ei a făcut din Feli o femeie realmente împlinită și fericită. Artista are o carieră din ce în ce mai înfloritoare, sute de mii de fani și melodii cu un puternic impact asupra publicului. Fericirea ei deplină a apărut însă, în momentul în care a născut-o pe fiica ei, Nora Luna.

Cântăreața a vorbit în cadrul unui interviu, la Antena Stars, despre cum viața ei s-a schimbat de când a devenit mamă, dar și despre proiectele ei muzicale, pentru că Feli nu se dă înlături nici măcar pentru scurt timp, de la cariera ei mult iubită. Are un nou proiect inspirat din viața reală, ce se aseamănă cu o carte.

„Am făcut proiectul care se numeşte Feli din Poveste. Sunt poveşti traite de mine, fără să mă uit în grădina prietenilor mei din care mă mai inspir din când în când. Va fi un fel de carte, vor fi 8 episoade. Îl numim album, el are 8 piese. Are poveşti pentru toată lumea. Oamenii pe pământul ăsta sunt şi cu bune, şi cu rele. (…) Noi, oamenii, fugim de adevăruri. Mi-a scris o femeie care a reuşit să se despartă de bărbatul ei, care o înşela de şase ani şi cu care avea copil cu o alta de şase ani, în timp ce ea era cu bebe în burtică. Şi atunci cum să nu cânt eu ce simt cu bune şi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.