Fashion is FUN! – Elle.ro

0

Umorul este unul dintre cele mai importante ingrediente, chiar și atunci când îți compui o ținută. Inspiră-te din propunerile noastre!

Passport Control

Riccardo Tisci resuscitează la Burberry metoda prin care copiii care călătoresc singuri își țin pașaportul, respectiv purtându-l la gât. Trebuie să recunoști că aceste accesorii arată deosebit de amuzant!

Mercerie

Cine altcineva în afară de Jeremy Scott (Moschino) ar fi putut face pălării în formă de degetare sau șaluri couture inspirate din celebrul centimetru de croitorie? Fashion is fun!

Apicultor

Simone Rocha și Erdem îți propun să porți cu atitudine varianta couture a măștii de apicultor, iar noi zicem că rezultatul este cât se poate de visător și nostalgic!

Șampania la purtător

Uneori chiar este nevoie de o sticlă de șampanie la îndemână, așa că ce zici de geanta transparentă Brandon Maxwell, adaptată perfect pentru această misiune?

Arlechin

Ce zici dacă pentru o seară mizezi pe aerul amuzant al unor elemente derivate din costumele de circ? O pereche de pantaloni cu model arlechin à la Gucci sau un guler de clovn pot avea un efect wow asupra ținutei tale.

Inimi

Sigur, ochelarii de soare în formă de inimă nu sunt o noutate, în anii ’70 erau foarte populari. În acest sezon însă, nu se aștepta nimeni ca Anthony Vacarello (Saint Laurent) sau Demna Gvasalia (Balenciaga) să îi readucă în scenă și să îi asorteze cu creațiile lor über sexy sau futuriste.

Bretonul punk

Este timpul să încerci o tunsoare punk! Dacă nu ești pregătită să te tunzi foarte scurt, poți începe cu acest tip de breton din colecția Miu Miu.

Costumul worker

J.W. Anderson îți arată în colecția Loewe cea mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.