Farsa neinspirată pe care Kit Harington i-a făcut-o soției lui de 1 Aprilie

0

Farsa pe care Kit Harington i-a făcut-o anul trecut de 1 Aprilie soției sale, Rose Leslie, a devenit virală. Actorul a pus în frigiderul din locuința sa o recuzită macabră împrumutată de pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones. Este vorba de mai multe capete de oameni, la vederea cărora Rose Leslie a fost atât de șocată încât a început să plângă în hohote. „Mi-a spus că, dacă mai fac așa ceva vreodată, asta a fost și cred că se referea și la căsătoria noastră”, a povestit atunci Harington.

Probabil te gândești că acest lucru ar fi trebui să îl determine să renunțe la farse, însă te-ai înșela. Harington a încercat și anul acesta să îi facă o farsă lui Rose Leslie, însă lucrurile s-au întors împotriva lui.

Invitat în emisiunea lui Seth Meyers, Harington a dezvăluit că farsa de anul acesta a fost mult mai inocentă decât precedenta. „Anul acesta am încercat să îi fac o farsă când ne aflam împreună aici în New York. La început nu știam ce să fac, fiind așa departe de casă”, a povestit el.

Farsa de anul acesta a lui Harington a avut ca țintă una dintre pasiunile culinare ale soției sale. „Ea are un soi de lapte de migdale preferat. Nu bea altfel de lapte de migdale. Așa…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.