Fanii sunt convinși că Meghan Markle este cea care administrează contul de Instagram @SussexRoyal

0

Fanii familiei regale sunt adevărați detectivi, având în vedere că în ultimele zile a apărut o nouă teorie potrivit căreia Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este cea care administrează contul de Instagram @SussexRoyal.

Acest cont a fost creat recent, după ce birourile de presă de la Palatul Buckingham au anunțat că Prințul Harry și Meghan Markle vor părăsi Kensington Palace, urmând să aibă birouri diferite de cele ale Ducelui și Ducesei de Cambridge. Ulterior, a fost creat acest cont de Instagram, unde oamenii din întreaga lume vor putea urmări cele mai importante activități desfășurate de acesta.

Până în prezent contul a strâns 4.7 milioane de followers, existând momentan doar 12 postări. Ceea ce toată lumea se întreabă este dacă nu cumva Meghan este cea care face postările și nu o întreagă echipă, așa cum se întâmplă pentru celelalte conturi ale familiei regale.

Potrivit reporterilor regali, acest lucru este cu siguranță posibil. Chris Ship, editor pentru ITV News, crede că „este destul de evident” că Meghan este cea face descrierile pentru postări.

Toată lumea este convinsă de acest lucru, descrierile postărilor făcute până acum fiind analizate în detaliu. Astfel, primul indiciu îl reprezintă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.