Familia lui Michael Jackson răspunde controverselor din „Leaving Neverland”, printr-un alt documentar

0

„Leaving Neverland” detaliază abuzul la care au fost supuse două dintre victimele lui Michael Jackson, și anume Wade Robson și James Safechuck. Membri ai familiei lui Michael au răspuns acuzațiilor, dând în judecată HBO pentru 100 de milioane de dolari. Noul documentar, „Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary’ cuprinde interviuri cu nepotul și nepoata lui Michael, Taj și Brandi Jackson, precum și cu Brad Sundberg, directorul tehnic al starului, care a lucrat la ferma Neverland, unde Robson și Safechuck au afirmat că au fost abuzați.

Într-un proces din 2005, starul pop a fost acuzat de molestarea unui alt băiat. Taj a explicat în „Neverland Firsthand”: „Când ai o anumită bunătate, oamenii profită.” Taj l-a apărat pe Michael în nenumărate rânduri, înființând chiar și o platformă de strângere de fonduri în urmă cu câteva luni, pentru realizarea unui documentar care contrazice acuzațiile apărute.

Brandi, care susține că a avut o relație de 10 ani cu Wade, a apărut în noul documentar afirmând că fostul ei iubit „a fost dintotdeauna puțin oportunist”, moștenind această caracteristică de la mama lui și știind cum să se pună în situații diferite din care să beneficieze…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.