EXCLUSIV! Laura Mușuroaea, detalii din vacanța petrecută în Iordania | Româneşti, Vedete

0

Impresionată de mirajul deșertului, de profunzimea culturii și de numeroasele atracții turistice învăluite în misterul istoriei, Laura Mușuroaea a rememorat, în exclusivitate pentru Unica,  itinerarul, dar și aventurile prin care a trecut în Iordania.

Ai început anul în Iordania, în vacanță. Cât ați stat acolo și ce ați vizitat?

Laura Mușuroaea: Am facut un tur al Iordaniei în 14 zile. Ne-am luat rucsacii și am vizitat toată țara în lung și-n lat. Am vizitat capitala, Amman, de acolo am plecat în primele zile către câteva atracții în apropiere, cum ar fi orașul Jerash, Muntele Nebo, unde a primit Moise cele 10 porunci, și locul de botez al lui Iisus. Din Amman am plecat către Rezervația Naturală Dana, unde am petrecut doar o noapte. A urmat faimoasa Petra, deșertul Wadi Rum, stațiunea Aqaba, Marea Moartă și înapoi în Capitală.

Ți-ai dorit foarte mut această destinație, ce anume te-a atras, de ce ai vrut să ajungi acolo?

Ne doream din 2017 să ajungem în Iordania, dar am așteptat să găsim zborul la un preț mai accesibil. M-a atras faptul că este o țară arabă și toată istoria pe care o are de oferit. Pe lângă asta, în Iordania zac primele orașe din istoria omenirii.

Povesteai că ați dormit într-o așezare de beduini. Cum a fost această experiență?

Am petrecut 3 nopți în deșertul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.