EXCLUSIV. Fosta iubită a lui R. Kelly ne-a vorbit despre relația abuzivă pe care a avut-o cu artistul | Străine, Vedete

0

În exclusivitate în România, am vorbit cu Kitti Jones, una dintre fostele iubite ale artistului, despre relația abuzivă pe care a avut-o cu cântărețul.

R. Kelly, 25 de ani de acuzații de abuz sexual

În 1994, pe când avea 27 de ani, R. Kelly s-a căsătorit cu Aaliah. Cântăreața avea la acea vreme 15 ani, motiv pentru care nunta a fost ulterior anulată. De atunci și până în prezent, R. Kelly a fost acuzat în mai multe rânduri de acte sexuale cu minori, dar și de distribuire de pornografie infantilă. În toate cazurile, cântărețul a reușit să scape de orice pedeapsă pentru că presupusele victime fie și-au retras plângerile, fie nu au existat suficiente probe în dosarele de acuzare.

În 2017, R. Kelly a fost din nou acuzat, de această dată pentru că ar fi creat un „cult sexual”, ar fi racolat minore, le-ar fi izolat, le-ar fi abuzat fizic și emoțional. Acela a fost momentul în care mai multe femei au ieșit public cu declarații, spunând că la rândul lor au fost abuzate de cântăreț. Printre acestea s-a numărat și fosta soție a artistului, Andrea Lee. Până și fiica lui l-a condamnat public pentru comportamentul său. Kelly a negat însă toate acuzațiile.

Reputația artistului nu a fost niciodată afectată de aceste scandaluri. A continuat să susțină concerte și a mers în turnee. Până de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.