Exclusiv! Anca Serea le răspunde celor care o critică pentru că este însărcinată a șasea oară | Româneşti, Vedete

0

Anca Serea a fost și în trecut criticată pentru faptul că a decis să aibă o familie numeroasă, iar acum, așa cum era de așteptat, gurile rele și vocile critice au reapărut pe conturile de socializare, acolo unde îndrăgita vedetă a făcut anunțul celei de-a șasea sarcini.

Anca Serea a ales să le răspundă răutăcioșilor, cu zâmbetul pe buze și fără nicio jenă, în exclusivitate, în revista Unica: “O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire și bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor și nimic în această călătorie nu se compară cu legătura între prunc și mamă.“

Anca Serea se mândrește cu familia minunată pe care o are alături de Adi Sînă și nu acordă importanță gurilor rele care o critică pentru faptul că adoră rolul de mamă. Ei bine, și pentru că asta o definește cel mai mult, am rugat-o pe viitoarea mămică să ne caracterizeze pe scurt cei cinci copii ai săi: “David – inteligent, Sarah – ambițioasă, Noah – artist, Ava – minunată, Moise – mereu pus pe șotii! Abia așteptăm să vedem cum va fi Leeah!“ – ne-a declarat Anca Serea în exclusivitate.

Vezi imaginile cu Anca Serea însărcinată a șasea oară în galeria foto!

Află mai multe despre noua sarcină a Ancăi Serea din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.