EXCLUSIV: Am aflat primele 4 echipe din noul sezon Asia Express!

0

În curând vor începe filmările la una dintre cele mai de succes emisiuni tv, reality show-ul Asia Express, ajuns la cel de-al treilea sezon și difuzat de Antena 1.

Show-ul care promite aventura vieții pentru cuplurile de vedete participante va fi în noul sezon un maraton spectaculos prin Filipine, Taiwan și Japonia și va fi și de această dată prezentat de Gina Pistol.

Echipele participante sunt mai hotărâte ca niciodată să câștige, iar noi am aflat detalii exclusive despre patru dintre echipele de celebrități. Echipele care intră în competiție urmează să plece din România în perioada 15-19 octombrie, către țările în vor avea loc filmările.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, două dintre cele mai cunoscute prezențe din online-ul românesc, formează una dintre echipele din acest sezon. O altă echipă va fi formată din Alex Velea și Mario Fresh, iar din cea de-a treia echipă face parte celebrul make-up artist Alexandru Abagiu. Cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, formează cea de-a patra pereche care intră în cursa pentru marele premiu.

Fiecare etapă a show-ului este marcată de anumite…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.