Exatlon & Co, pericole pentru participanți! Vedeta care era să-și piardă un picior la Ultimul Trib

0

Încă fotbalist activ la 44 de ani, Daniel Chiriță (Ultimul trib, Antena 1) a fost în pericol să ajungă chiar la amputarea piciorului. La revenirea în țară din Madagascar, a făcut o infecție gravă la picior de la o zgârietură căpătată în concurs! „A trăit clipe de teroare, a intrat în panică”, zugrăvesc tabloul groaznic apropiații lui „Chiru”.
Multiplu campion național, european și mondial de kempo, Mirel Drăgan (Exatlon, Kanal D), 26 de ani, s-a accidentat grav în Republica Dominicană, revenind de urgență acasă pentru a fi supus unei operații de menisc.
Cei 250 de concurenți care au participat la Ninja Warrior România au beneficiat, pe toată perioada filmărilor, de o asigurare de risc și accident, explică, oficial, PRO TV, televiziune care a găzduit un reality show fără câștigător!
Ce contracte parafează concurenții și ce acoperă asigurările pe care le semnează. Cu alte cuvinte, iscălești, dansezi după cum ți se cântă!

Fotbalistul Daniel Chiriță, 44 de ani, a avut mari probleme după ce a părăsit Madagascarul, locul unde a fost filmat show-ul Ultimul Trib, de la Antena 1. „Chiru” s-a ales o infecție gravă la picior, care îl împiedică să continue să se antreneze și să joace fotbal.

„A contractat o infecție gravă la piciorul drept. Din cauza…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.