Evoluția stilistică a lui Beyoncé

0

Numită „cea mai puternică femeie din industria muzicală” de către topul „BBC-femei influente ale momentului”, Beyoncé nu numai că este un icon din punct de vedere muzical, ba chiar conduce un business și este implicată in multe proiecte activiste.

Iar la o personalitate ca a ei, știm că aparițiile sale publice trebuie să fie pe măsură. Din vremea lui „Say my name” și „Bootylicious”, hit-urile trupei Destiny Child, în cadrul căreia Beyoncé s-a lansat, stilul ei a suferit multe transformări. Să urmărim evoluția stilistică a artistei.

Evoluția stilistică a lui Beyoncé

Unul dintre primele shootinguri foto ale artistei abia lansată pe piața muzicală, în 1999. Atât rochia mulată din piele maro -nu mai menționăm acele inserții incerte din ață, de-a dreptul bizare-, cât și modul în care era machiată îi adaugă tinerei Beyoncé cel puțin 10 ani în plus la vârstă.

Premiile Grammy, 2002. Deși pe partea de make-up și păr se vede o evoluție serioasă, nu putem spune același lucru legat de vestimentație. Dacă putem trece cu vederea bluza mov din voal cu cristale, fusta -de data aceasta, indigo cu mov- este ceva ce sperăm să nu ne mai fie dat să vedem niciodată.

 

La gala MTV Awards din 2003, rochia cu corset într-o nuanță incertă de kaki, spre galben muștar, a fost greu de digerat. Totuși, este de remarcat ca fiind prima oară când Bey își strânge părul, de data aceasta îndreptat, lăsând să îi iasă la iveală frumoasele trăsături.

Un alt shooting, de data aceasta din anul 2007. Artista pare că a învățat ce o pune în valoare, astfel încât poartă o rochie din zale. Chiar dacă acum nu ar fi apreciată, atunci acest pictorial a făcut furori.

 

În aceeași notă sclipicioasă, Bey susține un concert pe scena X Factor Franța în 2011. Rochia mulată îi pune în valoare trupul. Totuși, când vine vorba de hairstyle, ar fi funcționat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.