”Everything I Wanted” – Noul single Billie Eilish va lansa pe 13 noiembrie

0

Tânăra cântăreaţă Billie Eilish, noua senzaţia muzicală care a revoluţionat anul acesta topul vânzărilor din întreaga lume, a anunţat pe reţelele de socializare lansarea pe 13 noiembrie a noului ei single, care se va numi ”Everything I Wanted”, relatează EFE.

Noua piesă va fi lansată la ora 16.00 pe coasta de vest a SUA (14 noiembrie în Europa) şi va fi prima după apariţia, în martie, a albumului de debut, ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”.

Interpreta şi autoarea americană, care a fost premiată recent la gala MTV European Music Award (EMA) cu două trofee la categoriile cel mai bun cântec pentru ”Bad guy” şi cel mai bun artist debutant, a fost ocupată în ultimele luni cu noul material discografic, potrivit dezvăluirilor fratelui şi colaboratorul său, Finneas O’Connell.

Cu câteva săptămâni în urmă, în presă au apărut imagini din studio în care apărea interpreta americană alături de cântăreaţa spaniolă Rosalia, fapt ce a suscitat o mare expectativă pe reţelele de socializare cu privire la un posibil material discografic pregătit împreună.

Agenda artistei include un turneu internaţional care va începe în martie în America de Nord şi va ajunge din mai anul viitor în numeroase ţări din America Latină.

Se prevede, de asemenea, ca în iulie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.