Eveniment extravagant, tribut pentru regretatul designer Karl Lagerfeld

0

Cum îl poți omagia, oare, pe Karl Lagerfeld, creatorul cu o personalitate atât de prolifică? Joia trecută, 20 iunie, în timpul Săptămânii Modei Bărbaților, Chanel, Fendi și brandul eponim al designerului au organizat un eveniment tribut.

Pe aceeasi temaAceasta a fost ultima dorință a lui Karl Lagerfeld! Ce se va întâmpla cu cenușa creatorului de modă Chanel

Eveniment extravagant, tribut pentru regretatul designer

Karl Lagerfeld

„Nu e ceva ce și-ar fi dorit”, a mărturisit Carine Roitfeld pentru Women’s Wear Daily, înaintea ceremoniei. „Dar, poate, dacă va fi la fel de bun cum mi-l imaginez, îl va face fericit.”

Evenimentul a fost mai degrabă o celebrare decât un moment comemorativ. Extravaganța, numită „Karl Pentru Totdeauna”, a avut loc la Grand Palais din Paris, locație pe care, de-a lungul anilor, Karl a tranformat-o în cele mai spectaculoase prezentări de modă din întreaga lume.

Ne este greu să ne imaginăm că nu i-ar fi plăcut. Un omagiu veritabil pentru un designer care iubea să se „omagieze”. Sala a fost „îmbrăcată” în portretele creatorului de modă.

Citește și: Cum arată casa în care a locuit Karl Lagerfeld! Locuința este spectaculoasă

Talentul său a foste de asemenea surprins într-un clip în care acesta se intervievează .. singur. În seara evenimentului, zeci de designeri, printre care și Jonathan Anderson, Nicolas Ghesquière, Simon Porte Jacquemus, Clare Waight Keller și Marine Serre au urcat pe scenă pentru al omagia.

Mai mulți designeri, ca, spre exemplu, Alber Elbaz, s-au regăsit în mulțime. Printre invitați s-au numărat și muzele sale, Gigi Hadid, Claudia Schiffer și Inès de la Fressange.

În rest, personalitățile prezente le-au inclus pe Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, și pe fosta Primă Doamnă a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.