Eurovision 2019. Madonna va cânta pe scena de la Tel Aviv | Străine, Vedete

0

Artista americană va ajunge la Tel Aviv în luna mai pentru a cânta pe scena Eurovision 2019, concurs ce se va desfășura în Israel, după ce ediția din 2018, organizată la Lisabona, a fost câștigată de Netta, cu piesa „Toy”. Aceasta ar fi a patra oară când „regina muzicii pop” se va afla în fața publicului israelian, după concertele din 1993, 2009 și 2012, conform Adevărul.

Madonna va ajunge la Tel Aviv însoțită de o echipă de 160 de persoane, conform presei israeliene. Se pare că aceasta va cânta doar două piese, dintre care și o nouă compoziție. Pentru că piesa conține un mesaj politic, producătorii Eurovision 2019 au purtat mai multe discuții cu artista pe această temă.

Pentru prestația ei, vedeta în vârstă de 60 de ani va primi un onorariu de aproximativ 1 milion de dolari, bani oferiți demiliardarul şi filantropul israelian-canadian, Sylvan Adams. Canadianul trăiește din 2015 în Israel și a mai donat sume mari de bani pentru diferite proiecte importante.

Deși inițial la Eurovision 2019 s-au înscris 42 de țări, printre care și România, ulterior și-au anunțat retragerea Bulgaria, din motive financiare și Ucraina, în urma controverselor apărute în jurul cântăreței Maruv, cea care ar fi trebuit să reprezinte țara în concurs. De asemenea, problemele au continua cu scandalul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.