„Eu l-am văzut cum injecta fără mănuși”

0

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre falsul medic italian Matteo Politi. Vedeta a afirmat că l-a cunoscut și că nu i-a inspirat deloc încredere.

„Am fost invitată la deschiderea unei clinici şi am avut ocazia să îl cunosc pe acest escroc, bine –  nu ştiam că aşa e. Avea o metodă foarte ciudată de anestezie, spunea că nu anesteziază decât local în cazul unui implant mamar. El susţinea că se poate! Nu mi-a inspirat deloc încredere.

Avea o metodă de anestezie foarte ciudată. Injecta în cadrul evenimentului, cui se oferea, nu avea nicio problemă…

Ne-a arătat nişte poze cu operaţiile din Italia. Am văzut câteva doamne foarte încântate de ceea ce făcea el. El spunea că face orice operaţie estetică cu anestezie locală. Eu l-am văzut cum injecta fără mănuşi”, a spus Adriana Bahmuţeanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Libertatea a dezvăluit că, de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastică lucrează la patru clinici din București. Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.