Ethan Hawke își laudă fiica pentru rolul ei din serialul Stranger Things

0

Imediat după ce al treilea sezon al serialului Stranger Things a început să se difuzeze pe Netflix, actorul le-a împărtășit urmăritorilor săi un videoclip în care își arată mândria față de fiica sa. „Unii dintre voi i-ați simțit lipsa în seria Little Women, difuzată de BBC. I-ați simțit lipsa și de la Julliard. Până și mie mi-a fost dor și sunt tatăl ei. Poate că îi știți muzica, poate că nu. Dar, doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu Maya Hawke”, a scris el într-un video în care o înfățișa pe fiica ei în rolul din serial.

Postarea actorului a ajuns repede la inimile urmăritorilor săi, dar și la colegii de platou ai fiicei sale. „Desigur că este minunată!”, a scris Andy Cohen, alături de alte emoticoane. De acord cu el a fost și actrița Laura Dern, cunoscută pentru rolul Renatei Klein, din serialul Big Little Liars. Finn Wolfhard, care interpretează rolul lui Mike Wheeler în serialul Stranger Things, a fost printre cei care au apreciat postarea actorului.

Maya a declarat că rolul ei a fost rescris pentru a se potrivi mult mai mult cu felul ei de a fi. „Sunt o persoană extrem de veselă, mai ales…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.