Emma Stone, apariție surprinzătoare alături de iubitul ei la SAG Awards 2019

0

Vedetele de la Hollywood nu s-au sfiit să-și arate dragostea la SAG Awards, printre ele numărându-se și Emma Stone, care a venit însoțită de iubitul ei, Dave McCary.

Apariția celor doi a fost surprinzătoare, deoarece ei apar rar împreună la evenimente. Emma Stone și Dave McCary formează un cuplu din octombrie 2017, însă au fost rar fotografiați împreună.

Actrița în vârstă de 30 de ani a fost nominalizată la două categorii, Cea mai bună actriță într-o miniserie sau film TV, pentru rolul din „Maniac”, producție Netfix și Cea mai bună actriță într-un rol secundar, pentru rolul din „The Favourite„, însă nu a câștigat niciun premiu.

Deși Emma a pășit singură pe covorul roșu, ea a stat alături de iubitul ei întreaga seară, cei doi zâmbind mereu. Se pare că este a doua oară când cei doi sunt fotografiați împreună în decursul unei săptămâni, ei fiind surprinși zilele trecute la un meci de baschet.

Emma Stone și Dave McCary formează un cuplu din octombrie 2017, însă ei s-ar fi cunoscut în decembrie 2016, când actrița a găzduit Saturday Night Live.

Emma Stone a purtat un look Louis Vuitton, format dintr-un top auriu și pantaloni negri.

Citește și:
Cele mai HOT cupluri de vedete @ SAG Awards 2019

Foto:…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.