Emily Blunt glumește spunând că numeroase persoane au avertizat-o că filmul „A Quiet Place” îi va aduce divorțul de John Krasinski

0

Emily Blunt a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar la SAG Awards pentru filmul „A Quiet Place”, ulterior ea declarând reporterilor că prietenii au avertizat-o că lucrând alături de soțul ei, John Krasinksi, relația lor ar putea avea de suferit.

„Intri în acest proces fără să știi cum va fi. Mulți oameni spuneau, ‘Veți divorța până la finalul lui, dar pe noi ne-a apropiat mai mult. Cred că descoperind cum am colaborat și cum am putut crea ceva împreună a fost atât de special…”, a spus actrița, adăugând că toată experiența a fost una bună pentru ei.

În discursul de acceptare al premiului, Emily Blunt i-a adus mulțumiri soțului ei: „Voi împărți acest premiu cu soțul meu John Krasinski pentru că întreaga experență de a face asta cu tine mi-a ajuns direct la inimă. Ești un regizor incredibil. Sunt atât de norocoasă să fiu cu tine și că am realizat împreună acest film. Mulțumesc pentru rolul dat. Ai fi avut multe probleme dacă nu l-aș fi primit, deci nu ai avut altă opțiune, dar îți mulțumesc.”

Emily Blunt s-a remarcat anul acesta și prin rolul lui Mary Poppins, ea declarând pentru HollywoodLife că și-ar dori să semene mai mult cu personajul ei în multe feluri.

Citește…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.