Emilia Clarke vorbește deschis despre presiunea de a filma scene nud în serialul Game of Thrones

0

Emilia Clarke a declarat în cadrul podcast-ului „Armchair Expert”, a cărui gazdă este actorul Dax Shepard faptul că experiența din serialul Game of Thrones a ajutat-o să fie mult mai încrezătoare cu privire la propria persoană și rolurile pe care le va avea și după ce serialul a luat sfârșit. „Acum am un simț mult mai practic cu care sunt confortabilă și mă simt bine cu ceea ce fac. Chiar am avut câteva frici înainte de a filma acele scene și le-am spus producătorilor: ‘Nu, foaia rămâne acolo.’ Ia ei mi-au spus că nu îi pot dezamăgi pe fanii serialului.”

Actrița în vârstă de 33 de ani a dezvăluit faptul că a fost o experiență cu totul nouă pentru ea: „Am luat rolul, iar după mi-au trimis scenariul și în timp ce îl citeam, mă gândeam: ‘Oh, aici este provocarea.’ Dar, terminând școala de teatru, am luat acest rol precum un job, iar dacă este în scenariu îl voi interpreta așa cum este nevoie. Totul va fi în regulă.”

Emilia a început să filmeze pentru serialul Game of Thrones atunci când avea 23 de ani și a mai dezvăluit faptul că uneori lucrurile de pe platoul de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.