Emilia Clarke, la un pas de moarte din cauza unor probleme grave de sănătate | Străine, Vedete

0

„Mama Dragonilor“ din „Urzeala Tronurilor/Game of Thrones”, așa cum este cunoscută Emilia Clarke, a vorbit în premieră despre problemele grave de sănătate care au debutat la începutul anului 2011, într-un editorial pentru The New Yorker. Actrița britanică a povestit despre anevrismele și operațiile pe creier pe care le-a suferit și din cauza cărora a fost la un pas să îți piardă viața.

„Chiar când toate visurile mele din copilărie păreau să devină realitate, aproape că mi-am pierdut minţile şi apoi viaţa. Nu am vorbit niciodată în public despre această poveste, dar acum este timpul“ și-a început actrița editorialul.

Clarke, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit faptul că abia terminase filmările la primul sezon al celebrului serial de televiziune „Game of Thrones” când a început coșmarul. Aceasta a povestit că primul anevrism s-a produs în timpul orelor de antrenament la sala de gimnastică.

„Am simțit o durere puternică la cap, ca și cum o bandă elastică îmi strângea creierul. Am încercat să ignor durerea și să continui, dar nu am putut.  I-am spus instructorului meu că trebuie să iau o pauză. Cumva, aproape târându-mă, am ajuns la vestiar. Am căzut în genunchi din cauza durerii care se înrăutățea. Am intuit ce mi se întâmplă – creierul meu era afectat” a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.