Emilia Clarke a avut nevoie de un pahar de vin după ce a aflat cum se termină „Game of Thrones”

0

După mai bine de un an de așteptare, ultimul sezon din „Game of Thrones” este aproape aici, iar fanii din întreaga lume sunt nerăbdători să afle cum se va încheia povestea fiecărui personaj.

Această așteptare a fost una dificilă, iar actorii serialului complică lucrurile, aceștia povestind cum au reacționat când au primit scenariul pentru ultimul episod. Emilia Clarke, cea care interpretează rolul lui Daenerys Targaryen, a avut o reacție neobișnuită, care indică că serialul va avea un final impresionant.

În timpul unui interviu cu Press Association, actrița a dezvăluit că a trecut printr-un fel de criză când a aflat soarta personajului său. Emilia a declarat că s-a plimbat prin Londra „trei ore, fără o destinație” după ce a citit scenariul.

„Putea foarte bine să plouă și pur și simplu am mers fără să știu ce să fac”, a spus aceasta, dezvăluind totodată că au existat „o mulțime de lacrimi” la filmarea ultimelor scene.

„Atunci a fost momentul în care am realizat că alcool poate da și depresie. Aveam un pahar de vin și îmi spuneam, ‘Nu știu de ce nu sunt mai fericită de la el’”, a declarat aceasta, indicând că a avut nevoie de alcool pentru acest final de serial.

Emilia Clarke nu este singura care a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.