Elvis Presley și-a semnat propriul certificat de deces

0

După ce certificatul de deces al „Regelui” a fost făcut public, teoreticienii conspirației susțin că acesta și o scrisoare pe care Elvis i-a trimis-o președintelui american Richard Nixon, sunt dovezi că starul nu a murit pe 16 august 1977.

În scrisoarea adresată lui Nixon în 1970, Elvis îi cerea președintelui să-l facă un agent federal, iar la sfârșit a semnat documentul.

Gail Giorgio, care a scris o carte numită „Elvis este viu”, a trimis scrisoarea, certificatul de deces și două rapoarte medicale unui grafolog pentru a le examina.

Paul Weist, expertul care a analizat documentele, susține că ambele documente au fost semnate de aceeași persoană. „Am examinat aceste două documente prin măsurarea înclinării scrierii de mână, a spațiului dintre litere și între cuvinte. De asemenea, m-am uitat la mărimea scrisorilor și a formatelor literare individuale”, explică grafologul.

El a concluzionat că „În opinia mea, aceeași persoană care a scris scrisoarea președintelui Nixon a scris, de asemenea, certificatul de deces al lui Elvis și raportul medical al lui Elvis Presley”.

Noile descoperiri sunt cele mai recente dovezi într-o serie de descoperiri recente care aduc greutate teoriei că Elvis este încă în viață.

Soția lui, Priscilla, i-a acordat recent un interviu lui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.