Elton John, dezvăluiri emoționante despre ultimele zile de viață ale lui Freddie Mercury

0

În cartea „Love is the Cure: On Life, Loss, and the End of AIDS”, Elton John amintește evenimentele tragice care au dus la decesul starului, care a murit răpus de o complicație dată de SIDA, dar și cum, în ciuda bolii, Mercury nu a încetat să aibă grijă de cei din jurul lui.

Freddie nu a anunțat public că suferă de SIDA, decât cu o zi înainte de a muri în noiembrie 1991. Deși era peste măsură de energic pe scenă – mai mult decât Bowie sau Jagger la un loc – era un om foarte rezervat în ce privește viața privată”, a afirmat Elton John.

„Dar Freddie mi-a spus că are SIDA imediat după ce a fost diagnosticat în 1987. Am fost devastat. Am văzut ce face această boală la mulți prieteni. Știam exact ce se va întâmpla cu Freddie. Și el știa. El știa că moartea, moartea agonizantă, urma să vină”, a continuat el.

„Dar Freddie era incredibil ce curajos. A păstrat aparențele, a continuat să cânte alături de trupa Queen, și a continuat să fie cea mai amuzantă și generoasă persoană dintotdeauna”, a subliniat artistul.

„După ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, a fost prea greu de îndurat. Mi se rupea inima să văd această stea a muzicii distrusă de SIDA. Spre sfârșit, corpul său a fost acoperit de leziuni cutanate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.