Elton John condamnă presa pentru zvonurile supărătoare despre călătoria în Nisa a Ducelui și Ducesei de Sussex

0

În ultimele zile au apărut numeroase comentarii negative după ce s-a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit alături de fiul lor, Archie, în Nisa, cu un avion privat. Oamenii din întreaga lume au criticat modul în care au ales să călătorească cei doi, amintind că avioanele private reprezintă o sursă în plus de poluare.

Elton John însă a luat apărarea Ducelui și Ducesei de Sussex și a explicat într-o postare pe Instagram că el a suportat toate costurile, ba chiar a făcut și o donație pentru o organizație care lupta împotriva poluării, criticând totodată și presa pentru comentariile negative la adresa celor doi membri ai familiei regale.

„Sunt profund dezamăgit de comportamentul greșit al presei în ceea ce privește știrile despre șederea Ducelui și Ducesei de Sussex în locuința mea din Nisa de săptămâna trecută. După un an agitat ei își continuă munca și sunt dedicați organizației lor, așa că David și cu mine am vrut ca tânara familiei să aibă o vacanță privată în liniștea și siguranța casei noastre. Pentru a menține un nivel atât de necesar de protecție, le-am oferit un zbor cu un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.