Elton John a dezvăluit că s-a luptat cu cancerul de prostată

0

Sir Elton John a povestit că a fost la un pas de moarte din cauza unei infecții apărute după operația pe care a suferit-o din cauza cancerului de prostată.

Artistul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu această boală în 2017, el fiind nevoit atunci să treacă printr-o operație. Deși intervenția a decurs perfect, el a suferit ulterior complicații, povestind întreaga experiență în biografia sa, „Me”. Acesta a preferat să se opereze în loc să urmeze chimioterapia pentru a-și proteja familia de momentele dificile.

Elton John a povestit că se afla în turneu în Africa de Sud când în organismul lui a apărut o infecție după operație. Acesta a fost dus de urgență la spital în Londra, „simțindu-se mai rău ca niciodată”, însă acolo i s-a spus că situația lui este atât de gravă, „iar spitalul nu are aparatura necesară pentru a se descurca cu această situație.”

După ce a fost mutat în alt spital, el a stat internat două zile la terapie intensivă, după o operație de drenare a lichidului limfatic din diafragmă. El a suferit ulterior și alte complicații, medicii realizând că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.