Ellen DeGeneres povestește despre abuzul sexual prin care a trecut în adolescență

0

Recent, Ellen DeGeneres a fost invitata lui David Letterman în emisiunea My Next Guest Needs No Introduction și a vorbit despre mama ei, Betty, care s-a căsătorit cu „un bărbat foarte rău” când ea era adolescentă. Potrivit publicației Entertainment Tonight, Ellen a povestit că, la acea vreme, mama ei doar ce fusese diagnosticată cu cancer la sân, trecând printr-o mastectomie, iar tatăl său vitreg s-a folosit de această situație pentru a o abuza sexual.

„Când mama era plecată din oraș, el mi-a spus că a simțit o gâlmă în sânul ei și avea nevoie să-mi atingă sânii să se asigure, pentru că nu voia să o supere, dar avea nevoie să-i simtă pe ai mei. Sunt nervoasă pe mine pentru că, știi, am fost prea slabă ca să reacționez, aveam 15 sau 16 ani. Este o poveste groaznică și singurul motiv pentru care voi oferi detalii despre această întâmplare este pentru că vreau ca alte fete să nu lase pe nimeni să le facă așa ceva”, a explicat Ellen.

Conform ET, se pare că Ellen speră ca experiența ei să inspire supraviețuitoarele abuzului sexual, să aibă curaj să spună ceea ce li s-a întâmplat și să se opună vehement atunci când simt că o situație devine inconfortabilă și depășește anumite…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.