ELLE EXCLUSIV: Față în față cu Captain Marvel

0

Sunt cea mai mai mare fană Marvel din redacția ELLE – nu singura, dar cu siguranță cea mai înfocată. Nu am ratat nici unul dintre filmele cu supereroi lansate din 2008 (Iron Man) și până acum, am scris zeci de articole despre succesul lor și, bineînțeles, am și favoriți. Nu cred că îți poți imagina cum am primit vestea că voi merge la Londra pentru a vedea în premieră Captain Marvel, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului și a sta de vorbă, între patru ochi, cu unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood.

Am ajuns la Londra într-o zi călduroasă de februarie, cu numai câteva ore înainte de premiera de la The Curzon Mayfair a filmului Captain Marvel, așteptând cu nerăbdare să văd dacă mai există ceva ce mă poate surprinde la un film cu supereroi. Pe scurt, răspunsul este da!

Sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le știi dacă nu ai văzut până acum filmul. Captain Marvel este prima peliculă din universul Marvel care are în rol principal o supereroină, dar și primul regizat de o femeie, Anna Boden, care face o echipă excelentă cu Ryan Fleck. Personajul principal, Carol Danvers / Captain Marvel, e interpretat de Brie Larson, care a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru interpretarea din Room. Distribuția este completată de alte nume celebre, precum Samuel L. Jackson, Jude Law, Annette Bening, Clark Gregg, dar și de staruri aflate la început de drum, precum Gemma Chan, pe care cu siguranță ai remarcat-o în Crazy Rich Asians, sau Lashana Lynch.

Acțiunea are loc în 1995 și debutează pe planeta Kree, unde Carol Danvers face parte dintr-o unitate miliară de elită. Ea se întoarce pe Pământ pentru a găsi răspunsul la întrebările pe care le are despre trecutul și identitatea ei și pentru a pune capăt unui conflict intergalactic…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.