ELLE a încercat… un tratament facial personalizat

0

Fiecare dintre noi are o plăcere vinovată. Unele femei colecționează poșete, altele pantofi, iar altele…nu pot spune nu tratamentelor faciale. Eu fac parte din a treia categorie. Am dezvoltat o mică obsesie pentru îngrijirea tenului încă din adolescență, când mă confruntam cu acneea, iar apoi, obiceiul de a avea grijă de pielea mea a rămas cu mine până astăzi.  Acum însă, mai mult ca niciodată, în calitate de beauty editor, pot să fiu la curent cu toate lansăriile, aparatele și tehnologiile în materie de beauty.

Așa am descoperit HydraCool, un aparat complex care înglobează mai multe proceduri. De fiecare dată când mergeam în clinicile de înfrumusețare, îmi doream un tratament care să aibă multiple beneficii asupra tenului meu, nu numai o simplă curățare sau un efect anti-aging, iar acest lucru era greu, aproape spre imposibil de obținut.

Însă, cu HydraCool am avut parte de patru proceduri într-un singur tratament. Primul dintre ele a fost exfolierea tenului, care s-a realizat cu ajutorul unui aplicator de unică folosință. Cu ajutorul acestuia, ingrediente precum acidul lactic ajung la suprafața tegumentului, iar astfel, celulele moarte sunt îndepărtate într-un mod blând. Este la fel de eficient ca un peeling, însă spre deosebire de acesta, nu înroșește tenul și nici nu lasă urme.

Apoi, am continuat cu extracția, o procedura prin care au fost eliminate toate impuritățile de la nivelul porilor. Și de data aceasta, pasul a fost realizat tot cu un aplicator de unică folosință. Astfel că, suprafața epidermului nu a fost deloc agresată, neexistând riscul ca tenul să se inflameze.

Cum principala problemă cu care mă confrunt acum o reprezintă petele pigmentare, tratamentul a fost personalizat, tocmai pentru a le trata. Însă, cum îți spuneam, cu HydraCool, tratamentul poate fi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.