ELLE A ÎNCERCAT SUPLIMENTELE DOPPELHERZ

0

Frumusețea vine din interior. La propriu. Uneori, indiferent câte tratamente sau creme am încerca, tot nu reușim să avem pielea perfectă sau părul bogat și des la care visăm.

Asta fiindcă ne concentrăm doar pe exterior și uităm că, pentru a arăta și a ne simți bine, trebuie să ținem cont de mai multe elemente: o dietă echilibrată, exerciții fizice, o rutină de somn de minimum șapte ore. Cu toate astea, chiar dacă respectăm cu sfințenie aceste principii, cu trecerea anilor, corpul nos¬tru începe să aibă diferite carențe și să producă tot mai puțin din ingredientele esențiale de care are nevoie pentru a funcționa și a arăta bine. Așa că trebuie să fie ajutat din exterior pentru a menține un nivel normal al substanțelor nutritive. Același lucru se întâmplă și cu producția de colagen. Credeai că această substanță se găsește doar în creme? Ei bine, nu. Colagenul este o proteină dură, insolubilă, prezentă în mod natural în organism, în special în piele, păr, unghii, sistemul osos, muscular, digestiv, vase de sânge și articulații.


Producția naturală de colagen începe să scadă treptat în jurul vârstei de 25 de ani, însă reducerea cantității acestuia în organism este mai vizibilă, mai ales la nivelul pielii, după 30 de ani. Factorii externi precum fumatul,  expunerea excesivă la soare, alcoolul sau consumul ridicat de zaharuri duc la o scădere a producției de colagen. Partea bună este însă că, pe lângă modul natural în care este secretat în organism, există și un aport suplimentar pe care îl putem lua din exterior, sub formă lichidă, de capsule, de pudră sau creme.

Dar cea mai bună și mai rapidă absorbție se realizează prin ingerare. De aceea, cercetătorii de la Doppelherz au creat un produs care oferă nu numai peptide de colagen, ci și substanțe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.