ELLE a încercat produsele ayurveda de la Bipha

0

Dacă termenul de ayurveda nu îți este familiar, trebuie să îți spun că acesta vine din sanscrită, din cuvintele ayur, care înseamnă viață, și veda, care presupune știință, cunoaștere, traducându-se ca Știința Vieții. Este una dintre cele mai vechi practici medicale din lume, avându-și originea în India, în urmă cu mai bine de cinci mii de ani. Scopul acestui tip de medicină este în primul rând de a preveni afecțiunile, prin menținerea echilibrului dintre trup, minte și spirit.

În ultimul timp, ayurveda a început să capete o atenție sporită și în alte părți ale lumii, în special în Europa. Asta se datorează în primul rând dorinței de întoarcere la origini, la tratamente și ingrediente naturale. Produsele cosmetice ayurvedice au devenit din ce în ce mai populare și mai utilizate în industria frumuseții, fiindcă oferă o alternativă sănătoasă, în detrimentul produselor realizate cu ingrediente chimice.

Înainte de a deveni beauty editor, rareori citeam lista de ingrediente a unei creme, însă cu timpul am învățat cât de important e să cunoști  substanțele din care sunt alcătuite produsele. Așa că mare mi-a fost surprinderea când am văzut că majoritatea conțineau parabeni, sulfați sau alte ingrediente nocive pielii. Am început să mă reorientez către produse bio, care aveau la bază ingrediente naturale și care nu îmi puneau în primejdie tenul. Așa am descoperit Bipha, un brand de produse ayurvedice care nu conțin arome artificiale, aditivi, conservanți, pesticide sau ingrediente de origine animală. Acestea sunt realizate 100% din ingrediente naturale, care includ plante și extrase din acestea.

Prima cremă pe care am descoperit-o a fost Kashmira, o cremă  de noapte îmbogățită cu extract de șofran pur cultivat organic la poalele munților Himalaya. Am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.