Elena Gheorghe va purta rochii create de ea la concertul de la Sala Palatului | Româneşti, Vedete

0

Elena Gheorghe va purta ținute create special pentru ea la concertul de muzică armănească pe care îl va susține pe 23 mai la Sala Palatului.

Un aspect important din toată desfășurarea show-ului vor fi ținutele cu care artista va apărea pe scenă. Pentru că a vrut ca acestea să fie cu adevărat deosebite, Elena, alături de stilistul ei, au realizat singuri nu doar modelele, ci și materialele din care vor fi confecționate.

Concertul acesta e foarte important pentru mine și îmi doresc ca totul să fie special. Din acest motiv am hotărât că ținutele vor fi cu atât mai spectaculoase, cu cât materialele din care sunt confecționate vor arăta exact așa cum vrem noi. Așa am început să gândim și să construim imprimeuri care să spună o poveste, imprimeuri care să combine motive tradiționale armănești cu o grafică modernă. M-am documentat foarte mult în privința asta, am studiat costumele tradiționale armănești, ca să putem avea mixul perfect între vechi și nou. Am pornit în povestea asta împreună cu Alexandru Raicu (designer) şi Ioana Ieremia (stilist). Lucrăm la proiectul ăsta de mai bine de două luni și abia aștept să le port. Alex îmi trimite schițele rochiilor după ce îi spun ce mi-aș dori, alegem ce ni se pare potrivit și spectaculos, apoi urmează printarea graficii, confecționarea,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.