Elena Gheorghe și-a aniversat tatăl. Acesta este preot

0

Cântăreața Elena Gheorghe și-a aniversat tatăl, Gheorghe Gheorghe. Artista este fiică de preot. Mama vedetei este interpreta de muzică populară  Marioara Man Gheorghe.  De ziua de naștere a tatălui ei, Elena Gheorghe i-a făcut urări în mediul online.

„La mulți ani, tati!”, a scris artista în dreptul unei imagini cu părinții săi.

Într-un interviu pentru adevărul.ro, Elena Gheorghe povestea cum a fost pentru ea să crească într-o familie în care tatăl este preot.

„Zic că sunt foarte norocoasă că am avut parte de o asemenea familie. Lucrurile, clar, nu sunt date întâmplător în viaţă. Oricum sunt o tipă foarte spirituală aşa, niciodată tata nu ne-a impus să mergem la biserică sau să credem şi să facem ceva anume. Ne-a dat variante şi ne-a spus care sunt părţile bune şi mai puţin bune ale vieţii sau ale alegerilor noastre…

…Îţi dai seama că au fost şi părţi mai grele la meseria asta de a fi fiică de preot. Întotdeauna trebuie să fii foarte sociabilă, să te îmbraci într-un anumit fel, să fii cea mai bună, cea mai drăguţă, cea mai simpatică pentru că eşti fiica preotului şi nu trebuie să ai zile în care poate nu eşti atentă pe stradă şi ai uitat să saluţi. Nu există aşa ceva”, spunea ea.

„Tata ne-a pus problema într-o lumină…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.