Elena Gheorghe a făcut bilanțul anului 2018. „Mi-a pus de câteva ori răbdarea la încercare”

0

 

Cum Anul Nou se apropie cu pași repezi, Elena Gheorghe s-a gândit că e momentul să facă un bilanțul al anului care mai are puțin și se încheie. Pe contul său de socializare, arista a explicat cum a fost 2018 pentru ea.

„Cum a fost anul 2018 pentru tine? Pentru mine a fost unul cu multe … provocări?. Mi-a pus de câteva ori răbdarea la încercare, alteori m-a dus de la agonie la extaz și invers, pot spune că m-am simțit ca într-un carusel, întotdeauna mă surprindea cu traseul:) dar m-a lăsat să traiesc și multe experiențe frumoase, de neuitat, să descopăr oameni minunați și să mă bucur de cei dragi. Mulțumesc 2018! Deci per total: bun?

Pentru tine cum a fost?
1.Bun
2.Se putea și mai bine
3.Mă abțin și îl astept pe 2019″, este mesajul postat de artistă în mediul online.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute artiste de pe scena artistică din România. În plan personal, Elena Gheorghe formează o familie alături de partenerul ei de viață, Cornel Ene. Cei doi au împreună doi copii, Nicholas și Amelie.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.