Elena Băsescu, cu copiii la petrecrea de Crăciun a PMP

0

 

Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost prezentă la petrecerea de Crăciun organizată de Partidul Mișcarea Populară Sector 1 pentru copii. Elena Băsescu a mers însoțită de cei doi copii mai mari ai săi, Sofia și Traian.

 „Am fost cu Sofia şi Traian Junior la petrecerea de Crăciun a PMP Sector 1, acolo unde toţi copiii au putut să-l întâlnească pe Moşu’ şi să-i spună acestuia ce dorinţe au pentru săptămâna viitoare. Am găsit o atmosferă caldă şi primitoare, iar cei mici au fost foarte încântaţi. M-am bucurat foarte mult să-mi revăd colegii şi partenerii politici de la PMP. #PMPSector1 #MoşCrăciun #BradLaPMP #PMP”, a spus Elena Băsescu.

În data de 14 octombrie anul acesta, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Băsescu și primul pe care îl are cu Cătălin Tomată. Mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.