Ela Crăciun și-a botezat băiețelul. FOTO | Ştiri, Vedete

0

Spre surprinderea tuturor, Nicholas a fost extrem de cuminte, a privit curios tot ce se întâmplă în jurul lui, a zâmbit sau a râs cu poftă și nu a plâns atunci când a fost îmbăiat în cristelniță: „Nicholas a cucerit inimile tuturor. A fost extrem de cuminte, nu a plâns deloc, privea tot ce se întâmplă în jurul lui cu maxim interes și a stat la fiecare fotografie de parcă știa ce trebuie să facă. Este un copil adorabil și îl iubesc până la cer”, – a povestit Ela Crăciun.

După ce a fost scos din apa sfințită, Nicholas a fost îmbrăcat cu un costumaș în carouri, realizat la comandă, ce a avut brodat pe manșete numele său, Nicholas Andrei. Ela Crăciun a ales să poarte, în această zi specială, o rochie superbă, de culoare maronie, iar cei doi copii ai săi mai mari hăinuțe la fel de elegante: Alex un costum bleumarin, iar Alesia o rochiță neagră cu imprimeu floral. Nașii micuțului sunt doi prieteni apropiați ai vedetei. După ceremonia religioasă invitații s-au îndreptat către un cunoscut local din zona Floreasca, unde a avut loc petrecerea.

Ela Craciun si copiii

Ela Crăciun a adus pe lume cel de-al treilea copil al său, pe Nicholas, în luna octombrie a anului trecut, iar, de atunci, bebelușul a fost personajul multor ședințe foto memorabile, unele fotografii fiind postate de celebra lui mămică pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.