Ela Crăciun a descoperit 3 remedii naturiste pentru a scăpa de răceală

0

Ela Crăciun are grijă să aibă tot timpul în casă următoarele:Plante medicinale și produse care ajută la întărirea sistemului imunitar și la ameliorarea multor simptome asociate cu răceala.

„Îmi doresc să fiu o mamă smart și să previn răcelile, așa că din casa noastră nu lipsesc ceaiurile de plante (mușețel, echinacee, salvie, ghimbir, lămâie). Salvia este recunoscută pentru efectele antiinfecțioase și este ideală pentru problemele cauzate de infecții ale gâtului. Mușețelul întărește sistemul imunitar, iar propolisul stimulează formarea de anticorpi și este un excelent antiviral și antiinflamator. Foarte bună în combaterea infecțiilor, mai ales a răcelilor și infecțiilor căilor respiratorii, echinaceea pregătește organismul pentru sezonul rece. Datorită proprietăților sale vindecătoare, înainte de apariția antibioticelor era folosită intens pentru tratarea infecțiilor. Ceaiul de ghimbir e printre preferatele mele și nu îl consum doar împotriva răcelii, conține foarte mulți antioxidanți care întăresc imunitatea”, a scris vedeta pe blog.

„Propolisul este cu siguranță printre cele mai puternice antibiotice pe care le poate produce natura. În amestec cu mierea vă pot deveni cel mai puternic aliat împotriva răcelii, mai ales în perioada rece”, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.