El Negro se relansează după 10 ani.Trupa de reggae revine cu un turneu

0

Ultimul mare succes semnat El Negro a fost „Ploaia”, melodie lansată în 2005 și care, deși nu a fost contractată de nici o casă de discuri, a ajuns pe multe playlisturi importante, lucru absolut surprinzător pentru un produs independent, pe care radiourile nu erau forțate să-l difuzeze.

De atunci, Bogdan Negroiu, solistul și fondatorul grupului, s-a lepădat de părul lung, a devenit tatăl unei fetițe, s-a mutat la țară, în apropierea Bucureștiului, și și-a încercat norocul la „Vocea României”, unde a uimit jurații, dar n-a reușit să pună mâna pe marele premiu.

În toată această perioadă, Bogdan s-a luptat ca numele El Negro să nu dispară și l-a promovat în special la propria stație radio online, dedicată muzicii reggae și celor care iubesc natura.

Relansarea grupului coincide cu recenta includere a muzicii reggae, gen născut în Jamaica, în patrimoniul cultural al umanității de către UNESCO.

EL NEGRO în urmă cu 10 ani

Formația El Negro înseamnă Bogdan Negroiu (voce), Cristi Chelsoi (chitară), Andrei „Jah” Filip (chitară bass), Alexandru Bogdan (piane), Daniel Bvs Olteanu (baterie), Dan Ursu Olaru (percuție) și Adelina Borsan (backing vocal). Bogdan Negroiu și Stevie Bass sunt cei care au înființat El Negro în urmă cu 20 de ani.

Citește și:

Cum au trecut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.