Ed Sheeran va juca în viitorul film din seria Star Wars

0

Un rol cameo este o scurtă apariție a unei persoane cunoscute într-o creație, precum piese de teatru, filme, jocuri video, videoclipuri și televiziune. Asemenea roluri nu sunt întotdeauna jucate de actori, ci de regizori, politicieni, sportivi, cântăreți și alte grupe de celebrități, care pot juca un asemenea rol și care în general sunt mici, majoritatea neavând replici.

Chiar și asa, artistul a vrut să păstreze secretă participarea la film, însă site-ul Irish Sun dezvăluie că tânărul cântăreţ de 27 de ani, care s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Cherry Seaborn, întruchipează un Stormtrooper, în locul alteţelor regale dinaintea lui, dar şi a lui Tom Hardy sau Daniel Craig, care au avut şi ei scurte apariţii în serie tot în roluri de Stormtrooper.

Prinţii William şi Harry au participat la filmările pentru episodul VIII, „The Last Jedi”, în 2017, dar scenele în care au jucat nu au fost păstrate în film.

Star Wars Episode IX este al treilea film din a treia trilogie a seriei de filme Star Wars. Aparent va fi ultimul episod al seriei şi se filmează, din august, la Studiourile Pinewood. În distribuţie mai figurează Daisy Ridley, John Boyega şi Mark Hamill.

Nu este prima dată când Ed Sheeran dă muzica pe actorie, el jucând chiar propriul rol în „Bridget Jones’s…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.