Echipa emisiunii „România, te iubesc!” a refuzat premiul APTR

0

„Echipa «România, te iubesc!» îşi rezervă dreptul de a accepta sau refuza un premiu, iar decizia e în strânsă legătură cu valorile şi principiile după care se ghidează cei şase jurnalişti. Anchetele acestei emisiuni sunt realizate la cel mai înalt standard de profesionalism, iar în spatele lor stau mii de ore de documentare şi filmare”, a declarat echipa emisiunii pentru adevarul.ro.

Poziţia a fost solicitată după ce Paginademedia.ro a dezvăluit că jurnaliştii de la „România, te iubesc” au refuzat premiul în momentul în care organizatorii galei APTR i-au contactat.

Gala APTR a stârnit controverse după ce printre câştigători au fost anunţaţi şi Ionuţ Cristache, realizatorul talk show-ului „România 9”, de la TVR 1, aflat în ultima perioadă în mijlocul mai multor controverse, dar şi Adrian Ursu, recompensat la gala susţinută de Primăria Capitalei pentru o emisiune sponsorizată de aceeaşi Primărie.

În plus, Paginademedia.ro a dezvăluit că Primăria Municipiului București (PMB), prin intermediul ARCUB, va plăti integral sume de câte 1.500 de lei către mai multe emisiuni și personalități media, premiate în cadrul galei, dar și pentru organizarea evenimentului.

 Și Cosmin Prelipceanu, recompensat pentru o ediţie specială a „Jurnalului de seară”, de la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.