E serioasă relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Vedeta s-a mutat cu iubitul

0

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis că nu pot sta prea mult despărțiți, astfel că au luat o decizie importantă în ceea ce privește relația lor. Potrivit wowbiz.ro, vedeta s-a mutat cu iubitul ei.

Surse apropiate susțin că bărbatul și-a cumpărat, recent, o locuință în valoare de un milion de euro, într-un cartier rezidențial din București.

„Se iubesc cu pasiune și era momentul să stea și împreună. E relația perfectă acum! Sper să fie fericiți mult timp de acum înainte”, a dezvăluit o prietenă de-a Biancăi Drăgușanu pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. După separarea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a întors în brațele fostei soții, femeia care i-a dăruit un copil. Despre Bianca Drăgușanu s-a spus că ar fi avut, după separarea de Alex, o relație cu Josip Heit, șeful fostului ei iubit. Însă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu n-au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. Cei doi s-au împăcat și au fost într-o escapadă în Turcia, la Istanbul. Zilele trecute, cei doi au fost nași de botez.

Citește și: Vaccinarea antigripală: Ministerul Sănătății știa că 1.642.533 de persoane din grupele de risc vor vaccin, dar a cumpărat cu peste 300.000 de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.