„E groaznic să lucrezi cu mine dimineața”

0

Liviu Vârciu nu este deloc obișnuit să aibă un program matinal. El a recunoscut că-i este foarte greu să vină devreme la filmări. Însă, artistul a afirmat că vrea să îndrepte situația anul acesta.

„Plec în vacanţă patru zile. Azi e prima zi când vin la muncă pe 2019 şi mâine plec în vacanţă. Doamna Ruxandra (n.r. producătorul Ruxandra Ion) cred că dacă mă aude… am anunţat din timp că am săptămâna asta blocată pentru mine…

„Se vede că astăzi e prima zi de filmare că ai zâmbetul pe buze, eşti odihnit…” Da, odihnit!

Am venit de dimineaţă şi nu am comentat. Şi mi-am propus eu azi noapte când m-am pus în pat: nu mai întârzii niciodată. Să nu mai întârzii şi să nu mai fac figuri când mă cheamă cineva dimineaţa.

Pentru că e groaznic să lucrezi cu mine dimineaţa, eu nu te mint! Întrebaţi toţi producătorii de aici, la mine e groaznic. Decât să mă chemi pe mine dimineaţa mai bine, nu ştiu, ne aruncăm undeva, aşa…Şi am zis, gata, vin la muncă dimineaţă, mulţumesc lui Dumnezeu că am de muncă”, a spus Liviu Vârciu într-un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.