După gospel şi rap, Kanye West trece la operă

0

Rapperul american Kanye West a anunţat că îşi va lărgi repertoriul abordând un nou gen muzical şi anume opera, odată cu punerea în scenă a unei producţii intitulate ”Nebuchadnezzar”, care va fi prezentată la Los Angeles pe 24 noiembrie, potrivit AFP.

Reprezentanţii Hollywood Bowl, sala în care se va desfăşura evenimentul, au anunţat că biletele vor fi puse în vânzare luni.

Kanye West a publicat pe Twitter în acest weekend o imagine care anunţă noua producţie, pe afişul căreia se află corul ”Sunday Service”, alături de care artistul susţine slujbe religoase muzicale.

Opera va fi regizată de artista italiană Vanessa Beecroft, fosta parteneră de afaceri a lui Kanye West în cadrul mărcii sale Yeezy.

Titlul operei face referire la Nabucodonosor, rege al Babilonului, cu care Kanye West s-a comparat într-un interviu recent spunând că, asemenea lui, acest rege antic suferea de tulburare bipolară.

”Nabucodonosor a fost diagnosticat cu tulburare bipolară şi a rămas rege”, a declarat pentru Apple Music rapperul american care s-a proclamat recent „cel mai mare artist în viaţă”.

Pentru unii dintre comentatori, această etapă religioasă pe care o experimentează artistul, manifestată prin realizarea acestei opere, dar şi prin cel mai recent album, ”Jesus is King”,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.