După 20 ani, Adi Sînă e Akcent. «La 30 de ani, Akcent poate fi unul din copiii mei»

0

„Acum te las, te părăsesc, te-aș lua cu mine/ Dar n-am bani de bilet”, cântau la începuturi Akcent. Cu timpul au primit zeci de bilete, spre multe țări din întreaga lume, iar în România deține recordul de cel mai longeviv boygroup (17 ani de încântat generații de domnișoare). Artistul a ales să continue în nume propriu  acestă titulatură și se jură că nu a început drumul acesta pentru bani, deși a făcut o avere.

„Mă bucur să am un astfel de record, dar nu a fost ușor. Sigur, au fost momente de cumpănă în carieră, plecarea lui Marius Nedelcu în 2008, însă planul meu a fost să duc mai departe acest nume. Eu le spun artiștilor mei, secretul e să faci muzica din pasiune, nu pentru bani. Nu am calculat niciodată în lei pasiunea mea. N-am pierdut sute de nopți și zile în studio pentru bani. Când ceea ce faci faci cu pasiune, ajungi să fii răsplătit. În 2002-2005, când aveam 7-8 apariții pe weekend, paradoxal, nu făceam mulți bani, ne câștigam fix traiul”, povestește solistul ale cărui proiecte noi sunt „pentru export”.

„Piața internațională este baza”

Ultimele două albume au strâns aproape 30 de milioane vizualizări fără să fie difuzate în România. Piața internațională este baza’, adaugă Sînă. Transformarea Akcent de la un grup care se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.