Dress code pentru cazinouri – Verdict.ro

0

Poate ca te duci doar cu gandul de a castiga si de a-ti umple buzunarele, insa niciodata nu este o idee buna sa intri intr-un cazino de parca te-ai duce la carciuma din sat. L-ai urmarit pe James Bond in “Casino Royal”?

Ai observat ce fin erau imbracati toti din scenele de la masa de joc? N-ar trebui sa fie diferenta atunci cand te duci la un cazino respectabil din tara, mai ales ca majoritatea impus un “dress code” destul de strict. Pana la urma, dorinta lor este sa ofere servicii impecabile, asa ca se asteapta la respect reciproc.

Dress code pentru cazinouri

Atunci cand te pregatesti pentru o noapte la cazino, distractia ta ar trebui sa fie pe primul plan, dar poti sa te simti bine si imbracat elegant. Si pentru a fi sigur ca nu te intorci din drum sau nu ai vreo altercatie privind tinuta ta, verifica codul vestimentar al locatiei unde planuiesti sa-ti petreci seara.

In capatala mondiala a jocurilor de noroc, Las Vegas, nu exista un “dress code” strict. Asta pentru ca diferite culturi se contopesc spre un singur scop – acela al distractiei. Sunt cateva reguli de bun simt pe care orice jucator ar trebui sa le respecte – fara pantaloni scurti, pantofi sport, papuci sau maiouri.

Asta daca nu discutam de cazinourile hotelurilor mai putin pretentioase, unde se mai trec cu vederea si astfel de abateri. Atunci cand vorbim despre locatiile din Bucuresti, de exemplu, cerintele vestimentare nu sunt drastice, dar exista si se bazeaza pe bun-simt.

Poti chiar asocia o pereche de blugi cu o camasa sport, nimeni nu-ti va spune nimic atunci cand esti la sloturi si incerci sa prinzi “speciala”. Totusi, cu cat “urci” spre etajele opulentei, s-ar putea sa fii nevoit sa vii imbracat la “patru ace”. Nu chiar frac cu papion, dar undeva pe aproape.

Cele mai elegante si dinamice cazinouri din Bucuresti si din tara iti prezinta clar si raspicat oferta si cerintele. Astfel, nu vei fi niciodata surprins neplacut. Daca te duci la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.