Dragoș Dolănescu și-a dus fiul la muncă. În Parlamentul din Costa Rica, la doar 14 ani!

0

Fiul regretatului rapsod Ion Dolănescu spune că bunicii săi din partea mamei, din Costa Rica, îl puneau la diverse treburi casnice încă din copilărie, iar asta l-a învățat să știe să se descurce singur de la o vârstă fragedă și să cunoască valoarea banului. Acum, vrea să le dea copiilor săi aceeași educație.

Din acest motiv, Dragoș Dolănescu, politician în Costa Rica, și-a luat băiatul cel mijlociu, Ion, în vârstă de numai 14 ani, la el la job. Și nu doar în calitate de observator a ceea ce înseamnă munca în Parlament. Timp de trei zile pe săptămână, câte patru ore, Ion își ajută tatăl!

„În Costa Rica, sistemul de învățământ este altfel structurat decât în România. Ion a terminat clasa a opta la sfârșitul lui noiembrie. În februarie începe liceul. Acum este în vacanță și îl duc la muncă în Parlament. Are 14 ani și e cazul să se învețe și el acolo, să vadă cum muncește lumea și cât de important e să muncești. Eu lucrez cam 12-14 ore pe zi. Acum îl țin la muncă patru zile pe săptămână. Are trei zile libere, să nu spună că îl exploatez”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Libertatea.

Ion este unul dintre nepoții lui Ion Dolănescu, rodul iubirii dintre politician și o tânără spaniolă, care a murit la doar câteva zile după…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.