Dr. Simona Tivadar, despre relația ei cu Răzvan Ciobanu: ”Am râs și am plâns împreună…” | Româneşti, Vedete

0

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, dr. Simona Tivadar, cunoscut nutriționist, explică împrejurările în care l-a cunoscut pe Răzvan Ciobanu și povestește despre relația pe care au avut-o.

În prima fază, impresia medicului nu a fost una bună: ”Noi ne-am cunoscut cândva în anii 2004/2005 (cred): avea probleme cu greutatea și și-ar fi dorit să slăbească. I-am făcut un program de care nu s-a ținut, era un tânăr răsfățat și viața lui a urmat alte drumuri”, povestește dr. Tivadar.

”Nu ne-am revăzut până în urmă cu câțiva ani, când a revenit având mult mai puține kilograme, dar cerând ajutorul să mai piardă câteva. L-am felicitat pentru performanță și l-am întrebat dacă și-a făcut vreo intervenție chirurgicală.
„Nu” -mi-a răspuns- ” pur și simplu, intr-o zi mi-am dat seama că așa nu se mai poate, am luat tot programul pe care mi l-ați făcut în urmă cu peste zece ani și l-am respectat la virgulă. Acum, însă, nu mai știu ce să fac mai departe și am nevoie de ajutorul dumneavoastră”, a mai spus medicul.

În continuare, ea are doar cuvinte de laudă pentru cel care a fost Răzvan Ciobanu: ”Am lucrat împreună aproape doi ani, timp în care s-au întâmplat multe; am râs și am plâns împreună. Și toate aceste amănunte vor rămâne pe veci ferecate în cabinet, așa…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.