Dovada emoției pe care Dani Oțil a avut-o după ce s-a întâlnit cu Mihaela Rădulescu. Gestul care îl trădează

0

 

Prezentatorului matinalului de la Antena 1 a trăit o poveste de iubire cu Mihaela Rădulescu. După ani de la despărțirea lor, Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au revăzut joi, 29 noiembrie 2018, la emisiunea matinală de la Antena 1.

Cei doi s-au bucurat să se revadă, și-au amintit de vremurile când formau un cuplu și au glumit încontinuu.

După terminarea emisiunii, Dani Oțil a făcut un gest care trădează că a fost profund marcat și extrem de emoționat să-și revadă fosta iubită.

Pe contul său de socializare, Dani Oțil a publicat o fotografie în care apare lături de Mihaela Rădulescu, pe canapea, privind zâmbitor și foarte atent mai multe fotografii pe care i le arată ex-partenera de viață.

Imaginea nu a fost însoțită de Dani Oțil de niciun fel de mesaj, însă internauții s-au grăbit să comenteze.

„Întotdeauna acolo unde a fost iubire adevărată rămâne ceva… S-a văzut asta, emoțiile au trecut și dincolo de ecran, le-am simțit și noi!”, „Această poză arată cu adevărat de ce ești singur. S-a văzut clar cât ai fost de emoționat!. A venit timpul să treci peste relația cu Mihaela, ești un bărbat care merită să fie fericit, să aibă o familie, copii, ești un om frumos!’, „depănați amintiri: Chiar dacă ai vrut să maschezi emoțiile avute, acestea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.