Dorințele și fricile Irinei Rimeș.“N-am vrut, dar m-a împins cineva“

0

„Sărbătoarea mea preferată este ziua mea de naştere. Este motivul perfect să adun toţi oamenii iubiţi în jurul meu. Înainte voiam să sar cu paraşuta, dar am sărit. N-am vrut, dar m-a împins cineva. Vreau să călătoresc mult, iar o supraputere pe care aş vrea să o am e să fiu invizibilă. Să pot să fac prostii. …să pot să fur chestii mici”, a spus, glumind, Irina Rimes, potrivit Antena Stars.

Recent, Irina Rimes a pozat goală. Artista născută peste Prut, se poate lăuda, la cei 27 de ani ai săi, cu o ascensiune rapidă și cu locuri fruntașe în topurile muzicale românești și nu numai. Mai mult, a reușit totul exclusiv grație muncii sale și nu prin aspectul de femeie fatală.

„Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni. Eu sunt simplă. Nu mă îmbrac așa fit, ci așa cum simt eu. Am niște oameni în jurul meu care mă ajută să-mi aleg stilul. Nu sunt specială. O femeie trebuie să se iubească pe ea, să arate bine la ea acasă, când se uită în oglindă, nu când arată o bucată de fund pe scenă. Poate că m-aș mândri cu asta, dacă aș avea. Dar eu sunt decentă’, a declarat Irina Rimes, într-un interviu pentru Libertatea.

Citește și

Dispute şi reacţii aprinse dupa finala Vocea României! Mii de oameni au luat cu asalt pagina emisiunii. Ce spun şi cititorii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.