Dorian Popa le face concurență stripperilor! Apare într-un spectacol erotic

0

Idolul de odinioară al adolescentelor, care-l admirau în „Lala Band” și în serialul „Pariu cu viața”, Dorian Popa vrea să-și arate mușchii intens lucrați la sală nu doar pe plajă, vara, sau în ședințe foto, ci și în concerte!

Cântărețul a bătut palma cu o trupă de stripperi și va urca alături de ei pe scena mai multor cluburi din țară, la începutul lunii martie, într-o serie de spectacole cu tentă erotică dedicate doamnelor și domnișoarelor, în preajma zilei de 8 Martie. Totul va culmina cu un show mare, în București.

Prezența bărbaților, în public, la aceste spectacole este interzisă, iar amatoarele de striptease masculin care vor să-l vadă pe Dorian dezlănțuit trebuie să știe că biletele nu sunt ieftine: unul aproape de protagoniști costă 170 de lei.

Dorian, care deja pregătește cu echipa sa un show coregrafic adecvat profilului petrecerii și repetă de zor momentul în care va renunța, în timp ce cântă, la tricou, nu e străin de show-urile de striptease masculin. El a mai colaborat în trecut cu Flamingo Boys și Taboo Boys.

Citește și:

„Amintiri din copilărie” de Octavian Ursulescu. Artistul s-a născut la ocolul silvic și-i e sfânt portul popular

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.